δοκιμάστε
ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Απολαύστε γεύσεις αυθεντικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας στο κομψό εστιατόριο Gaia του ξενοδοχείου Summer Senses Luxury Resort, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Πάρο.

Κάντε την ωραιότερη αρχή της ημέρας επιλέγοντας το πρωινό σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών γεύσεων που σερβίρουμε – ό,τι κι αν διαλέξετε είναι σίγουρο πως θα το απολαύσετε.

Ο ταλαντούχος σεφ του κεντρικού εστιατορίου Gaia και η ομάδα του θα ετοιμάσουν το ωραιότερο μεσημεριανό τραπέζι γεμάτο από ελληνικές γεύσεις, αρώματα και χρώματα. Είτε επιθυμείτε ένα ελαφρύ μεσημεριανό είτε ένα κανονικό γεύμα τα πιο νόστιμα πιάτα θα τα βρείτε εδώ σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με θέα στην Πάρο.

Καθώς ο λαμπερός ελληνικός ήλιος δίνει τη θέση του στον έναστρο κυκλαδίτικο ουρανό, επισκεφθείτε το εστιατόριο Gaia και απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο ελληνικής και κυκλαδίτικης κουζίνας, συνοδευόμενο από επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

*Το πρωινό σερβίρεται στο εστιατόριο Gaia όπου κατά τη διάρκεια του μπουφέ όλοι οι επισκέπτες οφείλουν να χρησιμοποιούν μάσκα και γάντια μίας χρήσης, τα οποία διατίθενται καθημερινά στην είσοδο του εστιατορίου.  

*Το εστιατόριο Gaia είναι μόνο για χρήση των in-house guests και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε εξωτερικούς επισκέπτες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • All day μενού
  • Ελληνική & κυκλαδίτικη κουζίνα
  • Ευρωπαϊκό μενού κρασιών