ανακαλύψτε
ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ SUMMER SENSES

Στο Summer Senses θα συναντήσετε τα καλύτερα εστιατόρια στην Πάρο και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα του Αιγαίου.

Γνωρίστε το ξεχωριστό γαστρονομικό concept Galazia Hytra, που ταξίδεψε στην Πάρο μέσα από τη συνεργασία του ξενοδοχείου Summer Senses Luxury Resort με το βραβευμένο με αστέρι Michelin αθηναϊκό εστιατόριο Hytra. Απολαύστε τις ξεχωριστές γεύσεις και τη μοναδική φιλοξενία που μόνο εστιατόρια με αστέρι Michelin μπορούν να προσφέρουν, σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια στην Πάρο.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με το πλούσιο σε ελληνικές και διεθνείς γεύσεις πρωινό του ξενοδοχείου που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Εκτός από το πρωινό, στο κεντρικό εστιατόριο Gaia, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα ή ένα χαλαρό δείπνο με ελληνικά και μεσογειακά πιάτα. Το Hydor Pool Βar προσφέρεται για δροσερά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, ενώ ένα ποτό στο Irida Lounge Bar θα αποτελέσει το ιδανικό κλείσιμο της μέρας σας.